Врбас и Центар за стратешке прогнозе постали партнери

Општина Врбас и Центар за стратешке прогнозе из Београда потписали су Меморанду о сарадњи. Овај документ предвиђа заједничке активности на пољу унапређења квалитета живота разних друштвених група и националних заједница, а већ први замишљени пројекат биће усмерен ка побољшању живота Рома.

"Припремили смо заједнички пројекат који је намењен ромској популацији и то је први корак који је учињен након потписивања Меморандума о сарадњи. Надам се да ћемо кроз пројекат успети у идеји да међу првима у Војводини добијемо Инфо центар за Роме", саопштила је Данијела Илић, чланица Општинског већа задужена за социјална питања. 

Меморандум о сарадњи у име општине Врбас потписао је Милан Глушац, председник општине. Он је овом приликом истакао да локална самоуправа у средини у којој живи више од 25 националних заједница, "жели да у сарадњи са невладиним и другим организацијама обезбеди што боље услове живота за све грађане, као и да ће сарадња са Центром за друштвене прогнозе дати свој допринос остварењу тог циља".

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"