Одржана XVIII седница СO Врбас

Скупштина општине Врбас заседала је у данас по 18. пут у актуелном сазиву. Уместо предложене четири тачке дневног реда, на предлог председника општине Милана Глушца, пред одборницима се нашло укупно седам тачака.

Локални парламент усвојио је Одлуку о мањим монтажним и другим објектима привременог карактера на територији општине Врбас, Одлуку о локалним комуналним таксама, Одлуку о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Врбас, затим Одлуку о доношењу Програма отуђења грађевинског земљишта у јавној својини за 2019. годину у општини Врбас, Одлуку о изменама и допунама Одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта, Решење о давању сагласности на измене и допуне Програма пословања Туристичке организације општине Врбас за 2019. годину, и, на крају, Закључак о подржавању Одлуке о иницијативи за покретање поступка реализације пројекта јавно приватног партнерства Надзорног одбора ЈКП "Стандард" да се у сладу са законом покрене поступак избора приватног партнера у циљу стварања услова за пружање грејних услуга на територији општине Врбас.

Ни овога пута седници нису присуствовали одборници опозиционе групе "Ослободимо Врбас - Локална алтернатива", који су поново организовали "отворени парламент" пред зградом СО Врбас.

Прилог ТВ Бачка

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"