Радници "Електровојводине" такмичили се у Врбасу

Више од 550 радника "Електровојводине" поново су за викенд били гости Врбаса и Центра за физичку културу "Драго Јововић". Као и 48 претходних пута, окупило их је спортско надметање на Радничко спортским играма запослених у "Електровојводини", а прави куриозитет је чињеница да је чак 46 ових сусрета одржано у Врбасу. 

Спортистима електричарима из Новог Сада, Зрењанина, Сенте, Панчева, Руме, Суботице, Кикинде, Сомбора, Врбаса и других градова, добродошлицу у ЦФК "Драго Јововић" први је пожелео Милан Глушац, председник општине Врбас, који је истакао да стални повратак учесника рРадничко спортских игара запослених у "Електровојводини" у Врбас, најбоље доказује како се гости осећају у Центру за физичку културу и како ова установа уме да организује разне манифестације.

Традиционално стављајући у први план дружење и забаву, ове године радници "Електровојводине" надметали су се у дисциплинама: мали фудбал, баскет, одбојка, стони тенис, тенис, пливање, куглање, шах, стрељаштво, пикадо, преферанс и пењање на стуб.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"