Туристичка организација са Сајму туризма у Нишу

Туристичка организација општине Врбас представила се на 20. Међународном сајму туризма и активног одмора у Нишу, који је  одржан у хали Чаир претходног викенда. На овогодишњој манифестацији у Нишу своју понуду представиле су туристичке организације градова и општина, туристичке агенције, хотелијери, клубови екстремних спортова, представници сеоског, здравственог и бањског туризма.

"Туристичка организација општине Врбас на овогодишњем сајму у Нишу наступила је на заједничком штанду Туристичке организације Војводине, заједно са још 18 излагача, и посетиоцима презентовала туристичке, привредне, културне и спортске потенцијале општине Врбас. Акценат је стављен на промовисање посебних облика туризма као што су: спортско-рекреативни, конгресни, ловни, риболовни, транзитни и манифестациони туризам.

У контакту са  туристичким агенцијама истакнуте су предности наше општине у смислу географског положаја, добре саобраћајне повезаности, нижих цена смештаја и ванпансионске потрошње, са циљем да у своју понуду уврсте општину Врбас као туристичку дестинацију и базу за ђачке екскурзије. Такође, у складу са тематским усмерењем 20. Међународног сајма туризма и активног одмора, посебно је издвојена и презентована понуда викенд аранжмана за активни одмор и боравак у природи. Штанд Туристичке организације Војводине организовано су посетили студенти и ученици средњих школа из Ниша и околине, где су упознати са туристичком понудом и потенцијалима Војводине и наше општине", стоји у саопштењу Туристичке организације општине Врбас.

КУЛТУРА

Сликарка Татјана Мартицки гошћа Ликовне галерије

28. сеп 2020. КУЛТУРА

Сликарка Татјана Мартицки гошћа Ликовне галерије

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организоваће у у...

Адриен Ујхази побединица 46. Палете младих

15. сеп 2020. КУЛТУРА

Адриен Ујхази побединица 46. Палете младих

Адриен Ујхази, сликарка из Новог Сада, овогодишња је побе...

Скулптуре Јулијане Протић у Ликовној галерији

08. сеп 2020. КУЛТУРА

Скулптуре Јулијане Протић у Ликовној галерији

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса публици је од...

Нова изложба у Галерији Културног центра

19. авг 2020. КУЛТУРА

Нова изложба у Галерији Културног центра

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса постављена је...

Мирославу Алексићу "Вишњићева награда" за 2020. годину

12. авг 2020. КУЛТУРА

Мирославу Алексићу "Вишњићева награда" за 2020. годину

Мирослав Алексић, песник из Врбаса, добитник је "Вишњићев...