За саобраћај затворен део пута I Б реда број 15

Данас је почела ревитализација пута I Б реда који пролази кроз Врбас а радови су донели значајне измене у режиму саобраћаја на појединим деоницама. Према плановима, више измена режима на снази ће бити наредних месеци, све до краја марта 2020. године, о чему ће јавност бити благовремено обавештена. Како је саопштио Страхиња Ђурачић, помоћник командира за саобраћај Полицијске станице Врбас, од данас је затворен за саобраћај део пута I Б број 15, од раскрснице са улицом Миливоја Чобанског, до раскрснице са државним путем II А реда 113, тј. до Т раскрснице према Србобрану.

Радови на овом делу пута требали би да буду готови до 01. октобра, када ће се прећи у другу фазу ревитализације која подразумева радове на делу државног пута II А реда према Србобрану, од наведене Т раскрснице до петље на ауто-путу А1. Датум ових радова биће накнадно одређен. Саобраћајном сигнализацијом сви учесници у саобраћају обавештавају се о променама у режиму саобраћаја, због чега је Ђурачић апеловао на возаче да буду опрезни и прилагоде кретање условима на путу.

У овом тренутку радови се изводе и на путу према Србобрану, али потпуна обустава још увек није на снази већ се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"