"Медлаб" пензионерима поклонио бесплатне анализе крви

У склопу обележавања Дана општине Врбас и компанијског јубилеја - 25 година постојања, Лабораторија "Медлаб" Врбас спровела је хуманитарну акцију бесплатног узорковања крви за 30 пензионера у Клубу за стара и одрасла лица. Хуманитарна акција је већ традиционална, спроводи се из године у годину, и потврђује "Медлабово" успешно пословање проткано друштвеном одговорношћу и разумевањем за потребе социјално угрожених пензионера.

"Једна од основних вредности наше компаније, од самог оснивања до данас, је друштвено одговорно пословање и понашање које подразумева и одговоран однос према заједници у којој послујемо. У том циљу креирали смо пројекат 'Заједно до здравља' који реализујемо у свим градовима и општинама на територији АП Војводина у којима послујемо. И овога пута акција у Врбасу је успешно реализована, извршили смо основне анализе крви код једног броја пензионера и били им на располагању за све савете", рекао је др сци. мед. Милан Убавић, оснивач "Медлаба". Визија развоја компаније и даље се остварује тако да је од недавно служба "Медлаба" у Врбасу и Кули организована на начин да услуге пружа и кроз теренску амбуланту. Потребно је само да пацијент дан раније позове лабораторију "Медлаб", а искусан лаборант пружиће услугу вађења крви у кућним условима. У Врбасу "Медлаб" ради већ 14 година.

Припаднице нежнијег пола имале су јуче могућност да добију резултате комплетне крвне слике, вредности седиментације, глукозе, липидни статус и ТСХ , док су мушкарци уз све ово добили и анализу ПСА.

Прилог ТВ Бачка

 

КУЛТУРА

Од уторка изложба слика Мие Арсенијевић

14. нов 2019. КУЛТУРА

Од уторка изложба слика Мие Арсенијевић

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организује излож...

Дан домаћег филма и у Врбасу

12. нов 2019. КУЛТУРА

Дан домаћег филма и у Врбасу

Филмски центар Србије у сарадњи са ДОКСрбија наставља реа...

У петак позоришна представа "Судбине у магли"

11. нов 2019. КУЛТУРА

У петак позоришна представа "Судбине у магли"

Народна библиотека "Данило Киш" организоваће у петак, 15...

Зборник поезије финалиста ФПМ промовисан на Сајму књига

28. окт 2019. КУЛТУРА

Зборник поезије финалиста ФПМ промовисан на Сајму књига

На 64. Међународном сајму књига у Београду, у петак, 25. ...

Све спремно за II Фестивал драмског стваралаштва за децу

25. окт 2019. КУЛТУРА

Све спремно за II Фестивал драмског стваралаштва за децу

Врбас ће од 28. до 30. октобра бити домаћин II Фестивала ...