Туристичка организација на Сајму туризма у Крагујевцу

Туристичка организација општине Врбас наступила је на XI Међународном сајму туризма и сеоског туризма, који у викенду за нама одржан у Крагујевцу.

"Више од 100 излагача представило је своје понуде за новогодишње и божићне празнике, бањска лечилишта, здравствено-рекреативне и спортске центре, сеоска домаћинства, пољопривредна газдинства и винарије. Локалне туристичке организације скренуле су пажњу посетилаца на лепоте и знаменитости наше земље.

У оквиру Сајма туризма одржан је и Сајам зимнице, где су  посебно место добили произвођачи здраве хране, пића и различитих специјалитета из Србије: зимнице, сухомеснатих производа, ракије, медењака, пита и колача.

Туристичка организација општине Врбас је ове године акценат ставила на промовисање активног туризма кроз спорт и рекреацију, лов и риболов, манифестације и сеоска туристичка домаћинства, у складу са основном тематиком крагујевачког Сајма туризма. Посебна пажња посвећена је промоцији Центра за физичку културу 'Драго Јововић' и његових потенцијала за спортски и конгресни туризам. Менаџмент ЦФК 'Драго Јововић' обезбедио је поклон ваучер за викенд боравак за две особе, који је додељен у склопу наградне игре у организацији Шумадија сајма и Градске туристичке организације Крагујевца. Наступ ТО општине Врбас подржале су компаније 'Carnex' и 'Rajal distillery', које су обезбедили производе за дегустицију на нашем штанду", саопштено је из Туристичке организације општине Врбас.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"