Дом здравља у пројекту "Здрава жена - јака жена"

У оквиру пројекта "Здрава жена - јака жена", који заједно спроводе Министарство здравља Владе Србије и Дом здравља "Вељко Влаховић", током јануара у Врбасу и појединим местима општине биће организован низ здравствено - васпитних активности у циљу промовисања здравих стилова живота и превенције болести које прете припадницама лепшег пола.

"За 09. и 23. јануар од 16.00 до 18.00 часова, врата Поливалентне патронаже у Дому здравља 'Вељко Влаховић' биће отворена за све жене које желе чути важне савете о превенцији карцинома грлића материце, затим о полном и репродуктивном здрављу жена, о ХПВ инфекцији и ХПВ вакцини. У наведеним терминима на услузи ће бити и телефонско саветовалиште за жене путем броја 064.846.8105, на ком ће се моћи добити одговори на постављена питања.

У четвртак, 23. јануара у 13.00 часова, у друштвеној сали Дома здравља, биће одржано предавање на тему 'Превенција карцинома грлића материце', а о истој теми разговараће се и у уторак, 28. јануара у 13.00 часова, у Месној заједници у Змајеву, и у четвртак, 30. јануара у 13.00 часова, у Месној заједници у Куцури. Жене које буду учествовале у овим активностима имаће могућност да брже закажу превентивни преглед код гинеколога у Дому здравља", наводи се у саопштењу ове установе, уз поруку - Хајде да срушимо баријере које су нам препрека до бољег здравственог стања женске популације Врбаса!

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"