КОВИД амбуланта поново ради 00-24

"Обавештавамо грађане који се лече у нашој здравственој установи, а који имају симптоме КОВИД 19 инфекције (високу температуру, учестали кашаљ, уз отежано дисање), да се јаве у КОВИД амбуланту Дома здравља 'Вељко Влаховић', која се налази код некадашњег улаза у поливалентну патронажу. Након комплетне тријаже, уколико је потребно даље болничко лечење, ординирајући лекари пацијенте упућују у установу следећег нивоа здравствене заштите, односно надлежне опште болнице".

"Подсећамо све грађане општине Врбас да се, као и до сада, понашају одговорно и да се стриктно придржавају свих мера предострожности и упутстава надлежних здравствених и епидемиолошких стручних служби, уз поштовање физичке дистанце, ношење заштитних маски у затвореном простору, као и употребу дезинфекционих средстава и свих мера личне хигијене. Почев од 01. јула 2020. године радно време КОВИД амбуланте од 00-24 часа. Контакт телефон 062.780.289.

Молимо све пацијенте са симптомима ковид инфекције да не улазе у централни објекат Дома здравља, већ да се одмах без одлагања јаве надлежном лекару у КОВИД амбуланти. Будите одговорни према свом и туђем здрављу", наводи се у саопштењу Стручног колегијума Дома здравља "Вељко Влаховић".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"