Меморијал "Бранко Радовић Лепи" подржао "Мултиарт"

Иако је због увођења мера заштите у борби против COVID 19 остао без резултатског епилога, Меморијални турнир у малом фудбалу "Бранко Радовић Лепи" испунио је све друге зацртане планове - од чувања успомене на великог спортског ентузијасту који се несебично трудио да помогне младима, до нове акције пружања хуманитарне помоћи онима којима је најпотребнија. Наиме, организатори турнира, у договору са екипама, донели су одлуку да се турнир оконча без победника, а да се цео износ предвиђен за наградни фонд, тачније 103.000 динара, усмери на рачун Удружења "Мултиарт".

"Врбашани су по ко зна који пут показали да су људи великог срца. Организатори турнира су и прошле године средства од томболе уплатили на наш рачун. Ове године су нам средства посебно неопходна, јер смо постали власници куће у Сирогојну, која служи за бесплатан терапеутски боравак деце са развојним тешкоћама из целе Србије. Кућа се реновира, уколико буде могућности покушаћемо и да проширимо капацитете.

После донације која нам је стигла из Мелбурна од бивших Врбашана Маје и Дејана Копривице, ово је највећа донација у новцу коју смо добили до сада. Поред свега што радимо, трудимо се да осветламо име Врбаса и да што више вратимо дух заједништва и човекољубља у наш град. Меморијални турнир у малом фудбалу 'Бранко Радовић Лепи' нам је у свему томе велика подршка и догађај који постаје део најсветлије традиције Врбаса. Још једном, од срца се захваљујемо организаторима турнира, екипама, као и судијском пару Репчек – Делибашић, који су се одрекли својих хонорара", рекао је Борис Бијеловић, председник УО Удружења "Мултиарт".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"