Дечија недеља обележена и у "Кућици", "Мултиарту" и "Каритасу"

Активности у оквиру Дечије недеље организоване су и у удружењима "Кућица", "Мултиарт" и "Каритас", које су у суботу обишле Марија Милинић, помоћница председника општине Врбас за област образовања, и Маја Мићуновић из Општинске управе Врбас. За ову прилику деца и млади који се окупљају у удружењима добила су на дар сликарски и вајарски материјал, мајице и слаткише.

"На иницијативу ових дивних жена средства од хуманитарних базара у току Дечије недеље, која су прикупљана у врбаским школама биће уплаћена на рачун нашег удружења. Због тога велико хвала, желимо им добро здравље и свако добро, као и њиховим породицама. Велико хвала и ђацима и наставном особљу врсашких основних школа, али и свим добрим људима који нас подржавају од првих дана", саопштено је из "Мултиарта". Особе које се окупљају у Удружењу за помоћ МНРО "Кућица", уз неизоставне слаткише, добиле су материјале за ткање и шивење, игле, конце, вуну и све друго потребно за радионице које организују. Без поклона није прошла ни посета "Каритасу".  

Иначе, "Мултиарт" и Возачи великог срца обележили су Дечију недељу 2020. године и гостовањима у националним медијима (РТС и РТВ), и представљањем јавности песме "Инклузија није илузија" Бранимира Росића, настале на кампу који је "Мултиарт" организовао на Дивчибарама.

"Мултиарт" на РТС.

"Мултиарт" на РТВ.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"