Рад "Комуналца" и "Стандарда" за време ванредне ситуације

Одлуком Штаба за ванредне ситуације општине Врбас о увођењу ванредне ситуације, ЈКП "Комуналац" и ЈКП "Стандард" предузели су низ мера у циљу борбе против ширења коронавируса, саопштено је из ових предузећа.

"Шалтер сала ЈКП 'Комуналац', у улици Саве Ковачевића 87, неће радити док се епидемиолошка ситуација не поправи. Благајна у управној згради (шалтер са стране) радиће од 08.00 до 15.00 часова, уз поштовање превентивних мера. Молимо грађане да обавезно носе заштитне маске и држе предвиђено растојање приликом плаћања рачуна. Пријаве квара и информације на телефон 706.575, локали 114 и 129, можете обавити радним данима у времену од 08.00 до 14.00 часова, или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Такође, апелујемо на грађане општине Врбас да се строго придржавају препоручених мера заштите, те подсећамо да се сахрањивање покојника за време трајања ванредне ситуације обавља искључиво у најужем кругу породице, највише до 15 особа", наводи се у саопштењу.

"У складу са одлуком Штаба за ванредне ситуације општине Врбас, обавештавају се корисници грејних услуга да шалтер за рекламације ЈКП "Стандард", на адреси Саве Ковачевића 87, неће радити до даљњег, а све у циљу обезбеђења већег степена заштите за кориснике услуга и запослене. Рекламације ће се примати телефонским путем на број 706.089, поштом, путем електронске поште на адреси Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и у просторијама ЈКП 'Стандард', у улици V Пролетерске број 1", стоји у саопштењу ЈКП "Стандард".

КУЛТУРА

"Раде Брка" поново у рукама Веселина Милићевића

17. нов 2020. КУЛТУРА

"Раде Брка" поново у рукама Веселина Милићевића

Веселину Милићевићу, сатиричару, афористичару и песнику з...

Постављена изложба "ЛЕТ – Пергамент Србија"

11. нов 2020. КУЛТУРА

Постављена изложба "ЛЕТ – Пергамент Србија"

Од данас па до 26. новембра у Ликовној галерији Културног...

Век стара застава ДВД Стари Врбас поново пред јавношћу

10. нов 2020. КУЛТУРА

Век стара застава ДВД Стари Врбас поново пред јавношћу

Након успешно окончане рестаурације и конзарвације, јавно...

Браниславу Зубовићу "Печат вароши сремскокарловачке"

09. нов 2020. КУЛТУРА

Браниславу Зубовићу "Печат вароши сремскокарловачке"

Престижна награда Бранковог кола, једна од најстаријих у ...

Познати победници Јесењег литерарног и ликовног конкурса

05. нов 2020. КУЛТУРА

Познати победници Јесењег литерарног и ликовног конкурса

Жири Јесењег литерарног и ликовног конкурса 2020, који је...