За програме спортских клубова обезбеђено 30 милиона динара

Општина Врбас расписала је јавни конкурс за доделу средстава за подстицање програма од јавног интереса које реализују спортска удружења за 2021. годину.

"Према плану, за ову врсту активности из општинског буџета биће утрошено 30 милиона динара, а право на подршку имају спортска удружења, спортска друштва и спортски савези, који су регистровани у АПР, са седиштем на територији општине Врбас и који своју основну програмску активност реализују на територији општине Врбас. Такође, за све који конкуришу на позиву потребно је да имају чланство и обезбеђен континуиран стручно - педагошки рад, да се налазе у систему такмичења најмање две године, да су чланови Савеза спортова општине Врбас, да имају програме и календаре тренажних и такмичарских активности за 2021. годину, као и да имају стручни рад са млађим категоријама, осим неких спортова где то није могуће", рекао је Срђан Станић, члан Општинског већа задужен за спорт.

Средства из буџета општине Врбас, намењена спортским удружењима, користе се за суфинансирање: годишњих програма - основни трошкови клубова; програм рада са сениорским категоријама; програм рада са млађим категоријама (јуниори, кадети, пионири); програм задовољења потреба спортских организација и грађана у области спорта на нивоу општине Врбас – посебни програми; посебних програма - програм спортских такмичења и манифестација од интереса за општину Врбас.

Све о јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма од јавног интереса које реализују спортска удружења за 2021. годину, можете видети ОВДЕ.





Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"