Одржана IX седница СО Врбас

Скупштина општине Врбас одржала је данас IX заседање. Дневни ред са 14 тачака обележило је усвајање Завршног рачуна општине Врбас за 2020. годину.

Локални парламент потврдио је мандат новом одборнику Милану Глушцу, који се вратио у скупштинске клупе након обављања функције заменика председника општине Врбас. Скупштинска већина усвојила је Предлог одлуке о приступању изради Плана развоја општине Врбас за период од 2022. до 2028. године, Предлог одлуке о усвајању Годишњег ликвидационог извештаја Јавног предузећа за грађевинско земљиште, изградњу и путеве „Дирекција за изградњу“ – у ликвидацији за 2020. годину, Предлог одлуке о усвајању Редовног годишњег финансијског извештаја Јавног предузећа за грађевинско земљиште, изградњу и путеве „Дирекција за изградњу“ – у ликвидацији за период од 01. 01. 2020.године до 31. 12. 2020. године, затим Предлог програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Врбас за 2021. годину, Предлог решења о давању сагласности на Предшколски програм Предшколске установе „Бошко Буха“ Врбас, за радну 2021/2022. годину, и Предлог решења о давању сагласности на Измене програма рада и финансијског плана Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду општине Врбас за 2021. годину.

Такође, усвојен је Предлог решења о давању сагласности на измену Финансијског плана Центра за социјални рад општине Врбас за 2021. годину, предлози решења о разрешењу и именовању Комисије за спровођење избора за савете месних заједница, Предлог решења о разрешењу и именовању заменика команданта и члана Општинског штаба за ванредне ситуације општине Врбас, и предлози Комисије за кадровска, административна питања и радне односе.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"