Завршница Меморијала "Бранко Радовић - Лепи"

Након скоро месец дана такмичења и серије одличних утакмица, V Меморијални турнир у малом фудбалу "Бранко Радовић - Лепи" стигао је до саме завршнице. За среду, 28. јул, заказане су финалне утакмице, а организатори турнира, Спортско удружење "Блок Васиљ Копривица", позива све љубитеље спорта да својим присутвом увеличају завршницу такмичења.

Финално вече почиње утакмицом за треће место у 21.00 час, у 21.50 је финална утакмица турнира за децу, а велико финале почиње у 22.20 часова. Организатори су и за ову прилику припремили додатни програм - ватромет и хуманитарну томболу која ће једном сретном добитнику донети вредну награду. Сва средства која буду прикупљена на томболи биће уплаћена на рачун Удружења “Мултиарт” које се бави подршком деци са развојним тешкоћама и особама са инвалидитетом.

"Поред више робних пакета, ваучера са разним врстама услуга, више вечера за двоје, једна од награда је и боравак у трајању од седам дана у кући Удружења 'Мултиарт' у Сирогојну, а награда вечери је Ајаксов дрес Душана Тадића, са потписом капитена репрезентације Србије у фудбалу", најавио је Борис Бијеловић испред "Мултиарта".

Турнир се организује у знак сећања на Бранка Радовића, који је Блоку Васиља Копривице оставио дубок траг у раду са младима у области спорта. По броју пријављених екипа ово је један од најмасовнијих туринира у општини Врбас, а уз победничке екипе, добиће и најбољег играча  најбољег стрелца, уз најграду за најмлађег такмичара.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"