Завршница Меморијала "Бранко Радовић - Лепи"

Након скоро месец дана такмичења и серије одличних утакмица, V Меморијални турнир у малом фудбалу "Бранко Радовић - Лепи" стигао је до саме завршнице. За среду, 28. јул, заказане су финалне утакмице, а организатори турнира, Спортско удружење "Блок Васиљ Копривица", позива све љубитеље спорта да својим присутвом увеличају завршницу такмичења.

Финално вече почиње утакмицом за треће место у 21.00 час, у 21.50 је финална утакмица турнира за децу, а велико финале почиње у 22.20 часова. Организатори су и за ову прилику припремили додатни програм - ватромет и хуманитарну томболу која ће једном сретном добитнику донети вредну награду. Сва средства која буду прикупљена на томболи биће уплаћена на рачун Удружења “Мултиарт” које се бави подршком деци са развојним тешкоћама и особама са инвалидитетом.

"Поред више робних пакета, ваучера са разним врстама услуга, више вечера за двоје, једна од награда је и боравак у трајању од седам дана у кући Удружења 'Мултиарт' у Сирогојну, а награда вечери је Ајаксов дрес Душана Тадића, са потписом капитена репрезентације Србије у фудбалу", најавио је Борис Бијеловић испред "Мултиарта".

Турнир се организује у знак сећања на Бранка Радовића, који је Блоку Васиља Копривице оставио дубок траг у раду са младима у области спорта. По броју пријављених екипа ово је један од најмасовнијих туринира у општини Врбас, а уз победничке екипе, добиће и најбољег играча  најбољег стрелца, уз најграду за најмлађег такмичара.

КУЛТУРА

Од уторка 53. Фестивал поезије младих

15. сеп 2021. КУЛТУРА

Од уторка 53. Фестивал поезије младих

Фестивал поезије младих у Врбасу, најзначајнија поетска м...

Расписан Јесењи конкурс ЈБ "Данило Киш"

10. сеп 2021. КУЛТУРА

Расписан Јесењи конкурс ЈБ "Данило Киш"

Одељење за децу и младе Јавне библиотеке "Данило Киш" рас...

Отворена изложба графика Радована Јандрића

09. сеп 2021. КУЛТУРА

Отворена изложба графика Радована Јандрића

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса отворена је и...

Од уторка у ЛГ КЦ изложба "Боговник"

13. авг 2021. КУЛТУРА

Од уторка у ЛГ КЦ изложба "Боговник"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за у...

"Сирмаи Карољ" организовао Фестивал "У част новог хлеба"

02. авг 2021. КУЛТУРА

"Сирмаи Карољ" организовао Фестивал "У част новог хлеба…

Културно просветно друштво "Сирмаи Карољ" и ове године ор...