Футсал судије и делегати на семинару у Врбасу

У Центру за физичку културу "Драго Јововић" одржан је семинар делегата и судија Футсал лиге Војводине, саопштено је из ове организације.

"Делегати су били успешни на провери теоретске спремности и на тај начин омогућили Комесару за такмичење Борису Правиловићу да може да рачуна на све њих за почетак првенствене трке која је планирана за викенд. Судије су под будним оком Комесара за суђење Предрага Бељевића, његовог заменика Милана Обрадовића, и Националног фитнес инструктора ФСС Милана Радаковића, успешно положили тест теоретске спремности, као и тест физичке спремности.

Предавање на тему Футсал Правила игре одржао је Футсал инструктор 1. категорије и бивши међународни Футсал судија Драгутин Божовић. Лекарске прегледе су сви делегати и судије успешно завршили. Семинар је отворио председник судијске организације Бранко Павловић, а као специјални гости семинару су присуствовали и обратили се присутнима Владо Глођовић, УЕФА делегат и бивши међународни фудбалски судија, и Миле Бекрић, комесар за такмичење Футсал лиге Београда", саопштено је након семинара.

photo: FSV

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"