Заказана тестирања спортиста општине Врбас

Покрајински завод за спорт и медицину спорта спровешће у наредна два дана теренско тестирање моторичких и психолошких способности спортиста општине Врбас. Резултати тестирања послужиће клубовима за даљи рад и напредак играча.

"Покрајински завод за спорт и медицину спорта, као установа основана са циљем унапређења стручног рада у организацијама у области спорта и стручног праћења стања у области спорта у АП Војводини, годинама уназад успешно обавља проверу моторичких способности спортиста, путем лабораторијских и теренских тестирања, као једну од делатности из свог делокруга рада", наведено је у најави пројекта.

Тестирање је договорено приликом недавног радног састанка Предрага Ројевића, председника општине Врбас, и Срђана Станића, члана Општинског већа задужен за спорт и омладину, са једне, и др Данијела Жупића, директора Покрајинског завода за спорт и медицину спорта, његових помоћника Маје Грабовац и Петра Блажића, и др Бранкa Ђукићa, са друге стране. Како је саопштено после сусрета, договорена је сарадња која ће се највише огледати у стручној помоћи и дијагностици тренираности перспективних спортиста, оспособљавању спортских стручњака и надзору над стручним радом.

Тестирања чланова клубова који се такмиче у највишим ранговима такмичења, заказана су за четвртак у 15.00, и петак у 10.00 часова, у Центру за физичку културу "Драго Јововић". За тестирање потребно је приложити такмичарску легитимацију са лекарским уверењем. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"