Председник општине Предраг Ројевић на састанку у Амбасади Турске

Предраг Ројевић, председник општине Врбас, и Срђан Станић, члан Општинског већа задужен за област омладине и спорта, састали су се данас у Амбасади Турске с амбасадором Турске Хамијем Аксојем и делегацијом манифестације "Србија у ритму Европе", коју су представљали Давид Макевић и Игор Карадаревић.

Ројевић је са амбасдором Аксојем разговарао о унапређењу свих видова сарадње, нарочито о области културе, спорта, туризма, привреде и могућностима реализације нових инвестиција. Ројевић и Аксој су констатовали да је у сарадњи општине Врбас и Турске агенције за сарадњу и координацију ТИКА, реализован значајан пројекат интерактивног игралишта за децу са посебним потребама, саопштено је након састанка.

На састанку је договорено да први корак у оквиру будуће сарадње буде посета амбасадора Аксоја и делегације турске амбасаде Врбасу.

"Имали смо добар, отворен и врло конструктиван састанак. Планирано је да се на следећем састанку, када његова екселенција с делегацијом посети Врбас дефинишу приоритети сарадње", изјавио је након састанка Ројевић.

Аксој и Ројевић истакли су значај сарадње с организацијом "Србија у ритму Европе". "Врбас остварује одличну сарадњу с организацијом 'Србија у ритму Европе'. Договорили смо се да ту сарадњу проширимо и унапредимо кроз реализацију нових пројеката", рекао је Ројевић.

Општина Врбас учествовала је ове године у новој сезони музичког такмичења "Србија у ритму Европе", заједно са још 23 локалне самоуправе у Србији.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"