Захвалнице за најбоље раднике ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће "Комуналац" наградило је највредније и најпожртвованије раднике у 2021. години, саопштено је из овог предузећа. Овога пута захвалнице су отишле у руке радника у пословним јединицама "Водовод и канализација" и "Чистоћа", који професионално обављају најтеже физичке послове одржaвања канализационе мреже и одношења смећа.

Захвалнице су добили: Никола Ковачев, Мирослав Паповић, Бранислав Исламовић, Владимир Кухар, Бојан Кубет, Владимир Фаркаш, Предраг Дукић, Зоран Рајић, Роберт Коломпар, Петар Шуваков и Милорад Макивић из ПЈ "Чистоћа", и Љубомир Пушкаш, Томислав Мали, Миклош Фараго, Јарослав Крек, Никола Ковачевић, Силвестер Ходак и Мирослав Стевановић из ПЈ "Водовод и канализација".

"Ви сте радници који раде најтежи посао, који носе фирму. Радите по свим временским условима, лети кад су високе температуре, када је киша, и зими када је снег и јако ниске температуре. Не смета вам ни када има непријатних мириса док товарите смеће, или радите тешке послове одржавања канализационе мреже, не приговарате ни када радите викендом. Радите и када вам је тешко и када сте уморни, када бисте спавали, а понекад и када сте болесни. Увек сте ту када сте потребни нама и суграђанима. Бринете о комуналној хигијени, да град буде чист и уредан. Можда вам се учини да све то не виде и не разумеју ваши руководиоци, и ја личнo, али верујте да разумемо, да ценимо ваш рад", рекао је уручујући захвалнице Игор Шкундрић, вршилац дужности директора ЈКП "Комуналац".

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"