Пријави се добровољно за војни рок

Министарство одбране објавило је јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за војностручно оспособљавање за резервне официре Војске Србије у 2022. години.

На добровољно служење војног рока са оружјем у Војсци Србије могу се пријавити кандидати мушког и женског пола који у 2022. години навршавају од 19 до 30 година живота. Потребно је да је кандидат држављанин Републике Србије; да није осуђен на казну малолетничког затвора или безусловно на казну затвора због кривичног дела (док казну не издржи или не буде пуштен на условни отпуст); да се не води кривични поступак због кривичног дела за које се гони по службеној дужности; да је здравствено способан за војну службу; да није одслужио војни рок са оружјем и да има место пребивалишта на територији Републике Србије.

Поред општих, кандидат за војностручно оспособљавање за резервне официре мора испуњавати и следеће услове: да има завршене основне академске студије, односно основне струковне студије од значаја за Војску Србије; да испуњава услове прописане за регруте који се упућују у посебне јединице Војске Србије и да има позитивну безбедносну проверу.

Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за војностручно оспособљавање за резервне официре Војске Србије у 2022. години је стално отворен, а рангирање кандидата ће се вршити периодично, у складу са упутним роковима.

Све о јавном огласу можете видети ОВДЕ.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"