Пријем за финалисте Фестивала поезије младих

Предраг Ројевић, председник општине Врбас, заједно са сарадницима, организовао је данас пријем за финалисте 54. Фестивала поезије младих. Заједно са младим песницима, са руководством општине Врбас сусрели су се и поједини познати и афирмисани песници, гости Фестивала, као и организатори највредније културне манифестације не само у Врбасу већ и много шире.

"Још једном добро дошли у Врбас, град културе. Овај епитет са поносом носимо и надам да га из године у годину оправдавамо. На Фестивалу поезије младих поникли су многи велики песници чија реч данас има велику тежину и драго ми је да су неки од њих наши гости. Наша локална самоуправа има обавезу да и у будућности унапређује манифестацију, из до сада виђених програма уверили смо се да је корак напред учињен и ове године, а посебно нас следећи, 55. Фестивал поезије младих, обавезује да будемо још бољи и садржајнији. Хвала песницима, и младих и оним старијим, сви они својим радом и учешћем на манифестацији у Врбасу граде културни идентитет нашег града", рекао је Ројевић.

Пријем је био прилика и да организатори ФПМ захвале руководству општине Врбас на континуираној подршци песничким сусретима, а која је, како су сами рекли, ове године била посебно велика и снажна, што најбоље доказују разноврсни и садржајни програми. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"