Одржан Меморијални шаховски турнир "Сећање 2023"

Шаховски клуб Сутјеска из Бачког Добро Поља организовао је Меморијални турнир "Сећање 2023", у спомен свих преминулих шахиста који су некада наступали и водили ово популарно спортско друштво.

Дружење љубитеља шаха у Бачком Добром Пољу било је прилика да се окупљени присете, како је речено, "многобројних чланова Сутјеске који су оставили неизбрисив траг у стварању једног од најуспешнијих спортских колектива у овом месту општине Врбас, о чему је говорио Божо Шарац, док је у име клуба играче и учеснике на турниру, чланове породица преминулих чланова као и представнике локалне самоуправе и Месне заједнице Бачко Добро Поље поздравио председник Шаховског клуба Родољуб Кнежевић.

На турниру је учествовало 20 играча из Бачког Доброг Поља, Врбаса, Змајева, Куле, Новог Сада и Титела. Одиграно је седам кола по швајцарском систему у темпу 15 минута по играчу, а победник Меморијалног турнира "Сећање 2023" је домаћи играч Вукашин Цицмил, који је освојио 6 поена, другопласирани је био Мирко Кокеза са 5,5 поена, док је треће место освојио Небојша Рогановић са 5 поена. Турнир који је протекао у фер и коректној атмосфери, уз интересовање многих љубитеља шаха, судиле су националне шаховске судије Александар Бабић и Душко Рогановић, судије из Врбаса.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"