Основној школи у Куцури награда "Стјепан Хан"

На завршној манифестацији Дани информатике у школама Војводине, која се традиционално одржава 18. пут под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, Факултета за економију и инжињерски менаџмент и Центра за научна и технолошка истраживања, Основна школа "Братство-јединство” из Куцуре освојила је главну награду за допринос унапређивања квалитета и дигитализације наставе.

"Основној школи из Куцуре припала је 14. реду плакета 'Стјепан Хан' и она представља круну залагања управе школе, наставника и ученика у осавремењавању и дигитализацији наставног процеса. Наставнице Славица Чељовски и Здравка Мајкић су награђене за израду образовних софтвера у настави и ово није први пут да се запослени у школи у Куцури истичу иновативношћу у раду", саопштено је из након одлуке о додели награде.

Циљ овог пројекта јесте подстицање процеса информатизације наставе у школама АП Војводине, као и популарисање нове технологије у школским наставним и ваннаставним активностима. То подразумева да у догледно време рачунар у школи буде један од основних алата, средство за остваривање боље и савремене комуникације између свих субјеката који непосредно и посредно учествују у васпитно-образовном раду.

 

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"