Почео VIII Јуниорски куп нација у боксу

Свечаним дефилеом учесника и уводним борбама у Врбасу је отворен VIII Јуниорски куп нација у боксу. Ове године на рингу у Центру за физичку културу "Драго Јововић" рукавице ће укрстити 100 боксера и боксерки из Италије, Грчке, Бугарске, Казахстана, Панаме, Северне Македоније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и земље домаћина Србије. Јунирски куп нација у боксу, који ове године званично носи и одредницу "светски", организовали су Боксерски савез Србије, Боксерски клуб "Чарнок" и општина Врбас.

"У календару европске и светске боксерске федерације турнир у Врбасу заведен је као један од најјачих за јуниоре. Ове године имамо десет држава учесница, са три континента, Европе, Америке и Азије, доста велике делегације Казахстана и Италије, што је показатељ да и као организатори, заједно са Боксерским клубом 'Чарнок', општином Врбас и ЦФК 'Драго Јововић', можемо успешно да припремимо овакав спортски догађај, да дочекамо овај број младих боксера и пружимо им прилику да се 'измере' пред велика континентална првенства и првенство света", рекао је Јовица Панић, директор VIII Јуниорског купа нација у боксу.

Добродошлицу свим спортистима и спортским радницима у име града пожелела је Тијана Алексић, заменица председника општине, која је приликом отварања турнира истакла да "Врбас има традицију и умеће за организовање великих спортских догађаја, као и да најрадије у госте прима младе, талентоване спортисте, будуће шампионе, управо онакве какве окупља Јуниорски куп нација у боксу".

Прилог РТВ

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"