Свечано обележена 77. годишњица оснивања Удружења пензионера

Општинско удружење пензионера Врбас обележило је уручењем награда и признања 77. годину постојања и Дан пензионера. Свечаности је присуствовала и заменица председника општине Тијана Алексић. Она је истакла да су током 77 година чланови удружења много пута показали колико је важно бити посвећен општем добру и неговати солидарност, међусобно разумевање и подршку.

"Поштовани пензионери општине Врбас, ви сте изградили темеље на којима данас почива наш град, и због тога вам дугујемо велику захвалност. Шездесетих и седамдесетих година 20. века, општина Врбас је доживела свој узлет. На сваком пољу. Изграђене су нове фабрике, спортски центар, стадион, школе, вртићи, болница, домови кутлуре. Многи ваши чланови су учествововали у том историјском успону Врбаса. Зато је данашња прослава прилика да се присетимо дугогодишње традиције и постигнућа вашег удружења, али и да одамо почаст и захвалност свима вама који сте својим радом, трудом и залагањем доприносили развоју и напретку наше општине", рекла је Алексић. Она је нагласила да се захваљујући труду и раду чланова удружења пензионера општина Врбас позиционирала као важан историјски, спортски и културни центар.

"Ваше прегалаштво представља неизбрисиви путоказ за нас и генерације које долазе и подсећа нас на вредности које сви треба да чувамо и негујемо. Заједно ћемо наставити да развијамо нашу општину и стварамо услове за бољи и квалитетнији живот свих генерација", рекла је Тијана Алексић.

О раду Удружења пензионера говорио је Милић Мијовић, председник УП Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"