документ Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима на територији општине Врбас

Република Срибија
Аутономна Покрајина Војводина
Општина Врбас
ОПШТИНСКО ВЕЋЕ
Број: 06-4-136/2021-III/02
Дана: 22. јула 2021. године
ВРБАС 

На основу Закључка Општинског већа о расписивању Јавног конкурса за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима  број: 06-4-134/2021-III/02 од 22.јула 2021. године и Правилника о суфинансирању мера енергетске санације број: 06-4-119/2021-III/02  од 09. јула 2021.године, општина  Врбас

Расписује

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА УЧЕШЋЕ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ  У ДОМАЋИНСТВИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ВРБАС

У оквиру реализације Одлуке о доношењу локалног акционог плана за енергетску  ефикасност у стамбенонм сектору општине Врбас („Сл.лист општине Врбас“ број 24/2017) и Одлуке о продужењу важења одлуке о доношењу локалног акционог плана за енергетску ефикасност у стамбеном сектору општине Врбас(„Сл.лист општине Врбас“ број 10/2021)  о финансијској подршци домаћинствима у процесу енергетске санације  за 2021. годину (у даљем тексту Одлука), а у складу са чланом 2 Одлуке, расписује се Јавни позив ради избора привредних субјеката који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката. Мере енергетске санације у домаћинствима предвиђене Одлуком спроводе се кроз сарадњу са привредним субјектима који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката, а крајњи корисници  бесповратних средстава су домаћинства на територији општине Врбас. Домаћинства која остваре право на суфинансирање могу набавити добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог јавног конкурса.

Циљ спровођења мера енергетске санације је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Врбас.

Појашњење прихватљиве јединичне цене за меру1.
У јавном позиву је дефинисана прихватљива јединична цена по м² за прозоре, балконска и улазна врата и то НИЈЕ МАКСИМАЛНА ЈЕДИНИЧНА ЦЕНА.
Јединична цена коју понуде привредни субјекти МОЖЕ бити већа од цене дате у јавном позиву. Квалификоваће се и привредни субјекти који дају већу цену. ЈЕДИНИЧНА ЦЕНА НИЈЕ ОГРАНИЧЕНА.

 

 Преузми:

 

 

КУЛТУРА

Од уторка 53. Фестивал поезије младих

15. сеп 2021. КУЛТУРА

Од уторка 53. Фестивал поезије младих

Фестивал поезије младих у Врбасу, најзначајнија поетска м...

Расписан Јесењи конкурс ЈБ "Данило Киш"

10. сеп 2021. КУЛТУРА

Расписан Јесењи конкурс ЈБ "Данило Киш"

Одељење за децу и младе Јавне библиотеке "Данило Киш" рас...

Отворена изложба графика Радована Јандрића

09. сеп 2021. КУЛТУРА

Отворена изложба графика Радована Јандрића

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса отворена је и...

Од уторка у ЛГ КЦ изложба "Боговник"

13. авг 2021. КУЛТУРА

Од уторка у ЛГ КЦ изложба "Боговник"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за у...

"Сирмаи Карољ" организовао Фестивал "У част новог хлеба"

02. авг 2021. КУЛТУРА

"Сирмаи Карољ" организовао Фестивал "У част новог хлеба…

Културно просветно друштво "Сирмаи Карољ" и ове године ор...