НБ расписала литерарни и ликовни online конкурс

Народна библиотека "Данило Киш" расписала је пролећни литерарни и ликовни online конкурс за предшколце, основце и средњошколце, на тему "Није довољно само живети! – рече лептир. – Потребно је имати мало сунца, мало слободе и мало цвећа!” (Ханс Кристијан Андерсен).
"Традиционално, сваке године у ово време, Народна библиотека 'Данило Киш' припрема литерарни и ликовни конкурс за све предшколце, основце и средњошколце. Поштујући физичку дистанцу, конкурс је ове године online, те је отворен нови email за пријем радова: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., на који ће ученици сами или уз помоћ родитеља, васпитача ако су млађи, слати своје радове. У поруци треба навести ове податке: за млађи узраст – име и презиме, године, име контакт особе, родитеља, старатеља и телефон; ако су из предшколске групе, име групе и васпитача, контакт телефон васпитача; за школски узраст, име и презиме, разред, име наставника или професора као и школу коју ученик похађа, контакт телефон.

Наш стручни жири ће прегледати радове и најбоље наградити. Награде за литерарне радове су књиге, а за ликовне радове материјал за сликање, по узрасту добитника награде. Радови ће бити објављени на нашој FB страници а уручење награда лично. Са жељом да овај вид комуникације између библиотекара и корисника постане трајан начин размене лепих текстова, песама, ликовних радова, добрих идеја, енергије, да рад библиотеке буде двосмеран и на овом нивоу, ова контакт адреса ће бити доступна и за будућа дешавања, изложбе, песме, есеје, приче све деце са територије oпштине Врбас. Овим видом рада библиотека жели да има живљу сарадњу са својим корисницима. Радове треба слати до 15. јуна 2020", саопштила је Милијана Радовановић, директорка Народне библиотеке "Данило Киш".

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"