Ускоро "Културно лето" у Змајеву

Змајево ће бити домаћин велике културно-забавне манифестације "Културно лето", која се ове године одржава по седми пут, на неколико локација. Приређиваће се концерти, позоришне представе за децу и одрасле, наступи културно уметничких друштава и спортски садржаји.

Лето почиње 25. јуна од 20.00 часова концертима Дејана Петровића Биг бенда и група Хелга и Хогари у центру Змајева. Наредног дана у истом термину, посетиоци ће моћи да уживају у музици група Хари Мата Хари, Ничим изазван и Филинг.

У недељу, 27. јуна, у дворишту Месне заједнице у 17.00 часова, биће одржане "Змајевачке дечије игре", у којим ће најмлађи имати прилику да покажу своје стваралаштво и креативност кроз игру, песму и глуму.

Од 05. до 11. јула биће одржан турнир у малом фудбалу, Сабор народне традиције, такмичење у припремању ловачког котлића и одиграна позоришна представа "Нас две".

Покровитељ манифестације је Покрајински секретаријат за привреду и туризам и општина Врбас. Организациони одбор чине Месна заједница Змајево, Туристичка организација општине Врбас, КУД "Сава Вукосављев", "Удружење Крајишника", Ловачко друштво "Јелен" и ФК "Обилић" Змајево.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"