Радови на „кривом“ мосту

Krivi most VrbasСанација пешачкoг мостa у улици Петра Шегуљева приведена је крају. До коначног завршетка радова остало је да се уради хидроизолација али ће на овај посао морати да се причека до пролећа, јер је за његову успешност нопходно да температура износи преко 15 степени. И поред тога становници овог дела града почели су да користе пешачки мост. Пошто овај инфратруктурни објекат и даље нема употребну дозволу, све док сви радови не буду окончани, локална самоуправа одлучила је да настави са финансирањем аутобуског превоза ђака до школа „Светозар Милетић“ и „4. јули“.
  За реконструкцију моста из општинског буџета издвојено је нешто више од 10 милиона динара, а радове је изводило ГП „Три омега инжењеринг“ из Београда.
  „Заједно са хидроизолацијом урадиће се стазе и тротоари који ће пешаке усмеравати на пешачке прелазе, а не директно на раскрсницу, као што је сада случај. С друге стране, на молбу родитеља ученика школа које се налазе у близини моста, али и због тога што радови још увек нису окончани, донели смо одлуку да аутобуски превоз ђака остане на снази“, рекао је Александар Крунић, члан Општинског већа задужен за комунално-стамбене послове, саобраћај и заштиту животне средине. Он је додао да је на раскрсници улица Светозара Марковића и Петра Шегуљева, крај основне и средње школе, почела изградња семафора.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"