Изабрана радна тела и комисије

Скупштина општине Врбас изабрала је на другој седници која је почела одмах након окончања конститутивне седнице, радна тела и комисије неопходне за функционисање локалне самоуправе. Чланови Комисије за представке и жалбе постали су Јасмина Долапчев, Иванка Дакић, Дарко Крчмар, Александар Станојковић, Мирослав Ђукић, Душан Чолаковић и Здравко Кубет.
  Нову Мандатно-имунитетну комисију чиниће Мирослав Салонтаји, Радоња Коматина, Владимир Даковић, др Драгана Цвејић и Пеко Вуковић, а Комисију за статутарна питања, организацију и нормативна акта Мирјана Мунић, Предраг Радовић, Ненад Велицки, Валентина Продановић и Радомир Цебаловић.
  У Савет за буџет, финансије и привреду изабрани су Небојша Баровић, Саво Глушац, Андреа Черник, Дарко Међедовић и Томислав Марковић, а у Савет за друштвене делатности Драгомир Чалмић, Драгица Вукотић, Наташа Миловић, Натали Пантић и Сава Ешан.
  Одлуком одборника Савет за урбанизам, стамбено-комуналне делатности и заштиту животне средине чине Миодраг Бецић, Благоје Дедеић, Ново Јововић, Ивана Ковљен и Милован Дробњак.   

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"