Конференција за медије ОО СРС

Руководство ОО Српске радикалне странке најавило је да ће на седници Скупштине општине Врбас уложити низ амандмана на предлог буџета за 2010. годину, одлуке о увођењу еко такси, програм рада ЈП „Дирекција за изградњу“ и ангажовање ревизорске агенције. На конференцији за медије одборници СРС у локалном парламенту Бранислав Петровић, Душко Ћутило и Игор Шкундрић истакли су да ова странка „нема ништа против инспекције која ће утврдити како су трошене паре из општинске касе, али замера што за тај посао није ангажована државна ревизорска агенција, која је одлично урадила тај посао када је у питању републички буџет.
  „Ова седница ће показати да су странке које учествују у садашњој власти добиле изборе на лажним обећањима, а СРС ће у свом скупштинском деловању покушати да уради што више ствари у корист грађана“, рекао је Ђутило.
  Према речима Шкундрића, ново опорезивање грађана кроз увођење еко таксе не може донети бољи живот, „већ је само нови вид харача“. „Седница је требала бити заказана пре 25. децембра, али ће се због неажурности локалне власти одржати пред сам крај године. Овај дневни ред је требао да се распореди на више седница, па ће тако ова трајати веома дуго, јер ће се расправљати о многим важним питањима. Не искључујем могућност да дочекамо и Нову годину у скупштинској сали“, рекао је Шкундрић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"