Божићне честитке

Др Жељко Видовић, председник општине Врбас, честитао је свим грађанима који се придржавају јулијанског календара Бадњи дан и Божић. Уз жеље за добрим здрављем, благостањем и разумевањем међу људима, др Видовић је у име општинског руководства и у своје лично име свим грађанима честиато празник уз радосни поздрав Христос се роди!
  Честитке поводом Божића грађанима који се придржавају јулијанског календара упутили су локалне организације Демократске странке, Демократске странке Србије и Српске напредне странке.
  У честитки ОО ДС стоји да „на свети Бадњи дан, уочи празника Христовог рођења, свештенству и верницима који славе Божић по Јулијанском календару“, ова странка жели „сваку милост Светитељеву и општу благодет Божју“. „Нека Божић, симбол радости живота, још једном подсети на важност међусобног уважавања, толеранције, поверења и разумевања, без обзира на веру, нацију или политичко опредељење. Нека овај празник у наша срца донесе љубав и свако добро, а у наше домове срећу и благостање“, наводи се у честитки ОО ДС.
  „Свим верницима желимо срећан овај најрадоснији хришћански празник. Нека овај празник радости, љубави и породичног окупљања донесе мир и спокојство у наше домове и нека у први план наше свакодневице стави највише и непролазне вредности“, стоји у честитки ОО ДСС.
  Божићну честитку упуто је и ОО СНС. „Овај празник треба да нас испуни радошћу, љубављу према ближњима, спокојством и срећом. Он у себи носи поруку разумевања, дух заједништва и солидарности. Проведите га у срећи и љубави, окружени својом породицом и пријатељима, са надом да нам предстојећи дани доносе радост и разумевање“, наводи се и у честитки ОО СНС.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"