Стечај у АД „Бачкатранс“

Backatrans VrbasПривредни суд у Новом Саду донео је 05. фебруара решење о покретању поступка над Предузећем за транспорт, шпедицију и сервис АД „Бачкатранс“. Решење о стечају Привредни суд донео је по предлогу стечајног дужника кога заступа Небојша Бајић, повереник ликвидационог управника Агенције за приватизацију. Ни из предузећа ни из Агенције за приватизацију овим поводом нико није овлашћен да даје информације, а како се наводи у решењу за стечај, разлог за покретање поступка је трајна неспособност плаћања.
  За стечајног управника именована је Агенција за приватизацију – центар за стечај, Одељење у Новом Саду. Обезбеђени и необезбеђени повериоци треба да пријаве своја потраживања у року од 60 дана од дана објављивања у Службеном гласнику, а најкасније у року од 120 дана. У решењу за стечај „дужницима стечајног дужника се налаже да без одлагања измире своја дуговања“.
  Прва седница скупштине поверилаца заказана је за 02. март, у 12.00 часова, у просторијама „Бачкатранса“. Прво поверилачко рочиште заказано је за 09. март, а испитно рочиште за 07. април.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"