Пројекaт у ОБВ

Bolnica VrbasОпшта болница Врбас укључена је пројекат „Развој здравства Србије- Додатно финансирање“, за период од 2010. до 2015. године. Ради се пројекту увођења информационих система и технологија и других начина унапређења рада у здравственим установама секундарног нивоа заштите. Општа болница Врбас нашла у овом вредном пројекту заједно са још десет сличних болница у Србији.
  Према речима Петра Грегоринског, директора ОБВ, „кроз овај пројекат уводи се информациони систем и праћење квалитета рада зарад унапређења функционисања установе и безбедности пацијената, као и акредитација здравствених установа“.
  „Укупна вредност пројекта на нивоу Србије износи седам милиона евра, а у зависности од величине установе у којој се пројекат спроводи, рачуна се да ће болнице појединачно добити од 400.000 до 600.000 евра. Рок за имплементацију дела пројекта који се односи на информационе системе је 2011. година, а осталих сегмената 2015. година. Најдуже ће трајати део који се односи на акредитацију здравствених установа, јер је она круна свих претходних делова“, рекао је Грегорински.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"