Кадровске промене

На предлог Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, на последњој седници Скупштине општине Врбас измењени су састави појединих управних и надзорних одбора јавних предузећа, и школских одбора.
  Нови чланови Управног одбора ЈП „Дирекција за изградњу“ постали су Александар Николић и Сања Кораћ, док је нови члан Надзорног одбора постала Лидија Пауновић. Миленко Радованов именован је за члана УО ЈКП „Стандард“, а Драгиња Татић за члана НО истог предузећа. У Управном одбору ЈП „Врбас гас“ од сада ће бити и Гордана Докнић, док ће у Надзорном одбору седети Слободан Јововић. Измене је претрпео и УО ЈП за превоз путника коме су се придружили Јовица Круљ и Миодраг Ивошев, док је за члана НО именован Рајко Зорзић.
  Незнатне измене доживео је и НО ЈП за информисање „Врбас“ у који је изабран Јанко Ленђер, док је Љубомир Ковач постао члан НО Културног центра Врбаса. Слађана Аларгић и Здравко Ковач постали су чланови Управног одбора, а Миодраг Фејса Надзорног одбора ЦФК „Драго Јововић“. Одборници су донели одлуку да у Управном одбору Центра за социјални рад буду Јелена Аџић Бенчик и Зорка Бајагић, док је Тања Самарџић именована за члана Надзорног одбора. Чланови Управног одора Фонда за противпожарну заштиту постали су Борислав Мушикић, Милан Бокан, Војислав Жижић, Александар Аџић, Радован Дабетић, Јанош Наћфеји и Данијела Макша, а у УО Фонда за располагање средствима солидарности Анкица Ђурић, Анђа Хромиш и Никола Докнић. Перо Мамула, Радислав Бјелица и Александар Репчек постали су чланови  привременог Управног одбора Агенције за зоохигијену и пољопривреду.
  Када се ради о школским одборима, чланови ШО Гимназије „Жарко Зрењанин“ постали су Љиљана Ћоровић, Зорана Бијеловић, Петар Костић и Марина Луковић, а ШО Основне школе „Светозар Милетић“ Ненад Велицки, Каролина Паповић и Јелена Вишњић. За чланове ШО ОШ „Братство – јединство“ именовани су Татјана Колесар и Љупка Хорњак, а ШО Основне музичке школе Славица Шестовић, Сандра Димитров и Мила Сузић. Веселин Дробњак, Жељко Вулић и Ана Коматина постали су чланови ШО ОШ „Бранко Радичевић“ у Савином Селу, док је члан ШО истоимене школе у Равном Селу постао Драган Бешовић. За чланове ШО ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Змајева именовани су Јожеф Топали, Драган Митић и Душан Новаковић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"