Ускршње честитке

Председник општине Врбас др Жељко Видовић и председница Скупштине општине Врбас Марјана Мараш честитали су свим хришћанима велики празник Ускрс.
  “Свим грађанима, верницима и свештеницима честитам највећи хришћанкси празник Ускрс. У своје лично име и у име општинског руководства желим здравље и личну и породичну срећу, уз искрену жељу да празничне дане проведемо у духовном и свеопштем миру, толеранцији и разумевању према ближњима. Честитам наступајући Ускрс и желим да нам предстојећи празници подсете нас да су толеранција, љубав и солидарност заједничке вредности које ћемо и даље неговати и развијати“, рекао је др Видовић.
  Марјана Мараш је свим вернцима и црквеним веродостојницима честитала Ускрс, уз жељу да празнике проведу „у здрављу, радости, разумевању и толеранцији“.
  Ускршњу честитку упутио је и општински одбор Демократке странке. "Радујемо се овом дану, јер њиме почиње ново време, у коме је императив свих Хришћана да буду светлост свету и да се боре за победу добра и истине", стоји између осталог у честитки ОО ДС Врбас и додаје "свим Хришћанима, желимо срећне празничне дане, мир, здравље, љубав, међусобно уважавање и толеранцију".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"