Без додатних трошкова за легализацију

„Сви они који буду комплетирали документацију и испуне неопходне услове за легализацију бесправно изграђених објеката, добиће решење о употребној дозволи и неће имати никакве додатне трошкове, осим оних који су раније најављени“, саопштио је Милета  Бакић, заменик директора ЈП „Дирекција за изградњу“. Према његовим речима, „Дирекција за изградњу“ примила је 1.613 захтева за легализацију бесправно подигнутих објеката.
  „Одељење за комуналну делатност и урбанизам појединачно обрађује сваки захтев који је поднет. Сваки подносилац захтева добиће упутство коју документацију треба да достави, најдуже у року од 60 дана од дана када добије молбу. Сви они који буду комплетирали документацију и буду испунили услове, добиће решење о употребној дозволи, с тим да неће бити никаквих додатних трошкова“, рекао је Милета Бакић, и упозорио да ће онима који документацију не буду доставили на време бесправно подигнути објекат бити срушен. Рушење очекује и објекте чији власници нису поднели захтев за легализацију.
  Иначе, сва средства која буду прикупљена захваљујући легализацији биће уложена у комуналну инфраструктуру и у опремање и одржавање грађевинског земљишта.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"