„Врбас – безбедан град“

Одбор за безбедност општине Врбас одржао је данас нови састанак на којем је разматран пројекат постављања видео надзора на путним прилазима граду и најфреквентнијим раскрсницама, како би се унапредио степен сигурности у Врбасу. Састанку су присуствовали представници локалне самоуправе, Јавног предузећа „Дирекција за изградњу“, Полицијске станице Врбас и Телекома.
  „Радна група за израду и имплементацију пројекта ‘Врбас - безбедан град’ присуствовала је презентацији понуде Телекома, чији су представници изнели предлоге како поставити видео надзор и у којим деловима града. Циљ нам је да спровођењем пројекта реализујемо начело опште безбедности, безбедности у саобраћају и задовољимо посебне потребе Полицијске станице Врбас. Дефинисали смо основна места која треба да буду покривена видео надзором, најфреквентније правце на улазима и излазима из града, највећи број великих раскрсница у граду, и пружне прелазе, који ће такође бити у систему непрекидног надзора“, рекао је Александар Крунић, члан Општинског већа.
  Чланови радне групе су након састанка обишли терен и разговарали о опреми неопходној за успостављање система, а према речима Крунића, финална разрада пројекта очекује се веома брзо.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"