“Карнексу” награда ПКВ

Привредна комора Војводине доделила је по 47. пут годишња признања за остварене резултате у области пословања најбољим предузећима и појединцима. Ове године награде је добило је шесторо појединаца и 13 предузећа, међу којима се налази и Индустрија меса “Карнекс”. 
  За привредна остварења у протеклој години награђени су трговинско предузеће “Подунавље” у Бачкој Паланци, бечејски “Сојапротеин”, “Лафарж - Беочинска фабрика цемента”, Индустрија меса “Карнекс”, зрењанинско предузеће “Електрик Б.7772 и произвођач фармацеутске папирне амбалаже “Занини ист” у Вршцу. Награђени су и прехрамбена индустрија “Алева” у Новом Кнежевцу, старопазовачко пољопривредно предузеће “Напредак”, Фабрика бисквита “Јафа” у Црвенки, суботички колективи “Електроремонт” и “Ротографика”, грађевинско предузеће “Бест изградња” у Новом Саду и металска фирма “Унимет” у Каћу.
  За успешно пословање и руковођење привредним колективима награду ПКВ добили су генерални директори новосадског “Данубијуса” Милорад Средановић, “Млекопродукта” у Зрењанину Живанко Радованчев, панчевачке “Утве авиони” Томислав Бјелогрлић, румског “Румапласта” Павле Стругар, власница занатско-трговинске радње “Интермаг” у Сомбору Татјана Маглић и председник Управног одбора концерна “Интершпед-Суботица” Миленко Алексић. На свечаности у ПКВ, награде најуспешнијима уручио је њен председник Никола Стојшић, у присуству председника Привредне коморе Србије Милоша Бугарина, потпредседника Владе Војводине Иштвана Пастора и многобројних привредника.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"