Кредити за развој туризма

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао је још један конкурс за доделу подстицајних бесповратних средстава у области руралног развоја у АП Војводини. Овога пута кредитира се салашарски, етно и вински туризам. Право учешћа на конкурс имају регистрована пољопривредна газдинства са подручја АП Војводине.
  Правила конкурса одређују да се финансира изградња, адаптација и реконструкција објеката ван насељеног места за смештај и/или исхрану гостију по угледу на аутентичне салаше, уз очување традиционалне архитектуре, затим изградња, адаптација и реконструкција објеката по угледу на аутентичне сеоске куће који приказују и чувају традиционалну културу и архитектуру са простора Војводине, и на крају изградња, адаптација и реконструкција винских подрума за дегустацију вина на територији АП Војводине.
  Право учешћа на конкурс имају регистрована пољопривредна газдинства и удружења грађана са подручја АП Војводине регистрована за пружање услуга у туризму, правна лица и предузетници са подручја АП Војводине који су регистровани у Агенцији за привредне регистре и који су уписани у Винарски регистар који води министарство надлежно за послове пољопривреде и ако имају у власништву, односно у закупу или у кооперацији виноград. Укупна подстицајна бесповратна средства која ће се додељивати на основу овог конкурса износе 70 милиона динара. Коначну одлуку о додели средстава доноси покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Рок за реализацију одабраних пројеката је годину дана од дана дознаке средстава. Више информација може се добити на адреси www.psp.vojvodina.gov.rs.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"