Како до уштеде воде

У Врбасу је данас одржана радионица о смањењу губитака воде у водоводним системима у општинама Јужнобачког округа. Радионици су присуствовали представници локалних самоуправа ЈБ округа и предузећа која се баве дистрибуцијом воде, уз стручњаке организације Немачка техничка сарадња ГТЗ.
  Миленко Радованов, руководилац РЈ „Водовод и канализација“ при ЈКП „Стандрад“, истакао је да је обрађено неколико тема, а све у циљу повећања ефикасности водоводног система. „Наш партнер на пројекту, Немачка техничка сарадња ГТЗ, је ангажовао стручњаке за смањење губитка воде који су током претходних осам дана снимали наш систем. Ускоро ћемо добити елеборат у коме ће тачно бити описано стање система и наведени предлози како да повећамо његову ефикасност“, рекао је Радованов.
  О активностима на смањењу губитака воде у општинама ЈБ округа говорио је Александар Крстић, менаџер пројекта ГТЗ. „На пословима управљања водоводима желимо да ангажујемо професионалце који ће помагати једни другима и размењивати знање. Када својим радом помогну водоводним системима које воде, имаће могућност да улазе у пројекте у којима би могли да осете одређене предности заједничког деловања и наступа, како би унапредили управљање водама“, рекао је Крстић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"