Ученици помажу Краљевчанима

Ученички парламент Основне школе „Петар Петровић Његош“, заједно са наставницима, организовао је протеклог викенда химанитарну акцију прикупљања помоћи за једну од основних школа у Краљеву. Чланови Ученичког парламента организовали су школску игранку за ученике седног и осмог разреда, а улазница на забаву коштала је 100 динара.
  „Акцију су ученици назвали 'Помозимо Краљеву'. Карте су купили сви, чак и они ученици који нису могли да присуствују игранци, чиме су потврдили своју хуманост. Прикупљено је око 12.000 динара и новац ће бити уплаћен на жиро рачун једне од школа у Краљеву. Иако је то симбиличана сума новца, важно је било показати солиданост и спремност да се помогне другом у невољи“, рекао је Михаило Секулић, координатор Ученичког парламента.
  Ивана Бакић, председница Ученичког парламента, истакла је да ђаци ОШ „Петар Петровић Његош“ током године организију више хуманитарних акција, међу којима је најпопуларнија „Траг срца“ за помоћ деци на Косову и Метохији, и да ће у наредном периоду ученици и наставници осмислити још сличних активности.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"