Нова Србија за развој туризма

Руководство ОО Нове Србије представило је пројекат формирања Туристичке организације, која би требало да створи услове за развој ове гране привреде у општини Врбас. У овој странци сматрају да је недопустиво да општина Врбас буде једна од само пет општина у Војводини која нема туристичку организацију, и да је за то одговорна локална самоуправа.
  „Није нам циљ само да критикујемо него и да покажемо да можемо конкретно дати допринос развоју општине. Врбас има велики туристички потенцијал, као што су рекреативно - спортски туризам, затим ловни и риболовни, транзитни, конгресни, етно и агро туризам, а туристичка понуда могу бити и многобројне и већ познате манифестације из области културе и културног стваралаштва. Странке које су на власти последњих 15 година не препознају интерес грађана, чим до сада нису формирали туристичку организацију, па је зато НС направила пројекат оснивања ТО и очекује да ће он бити прихваћен“, рекао је на конференцији за новинаре Милорад Савановић, председник Економског савета ОО НС. Он сматра да је за развој туристичке привреде неопходно да видно буде обележено све што у Врбасу постоји.
  „Не сме се дозволити да на црквама не постоје табле са основним информацијама о њима, да се не зна где је споменик градитеља Великог бачког канала Јожефа Киша. Све то треба средити и уврстити у туристичку мапу Врбаса“,  рекао је Савановић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"