Где за Нову годину?

У сусрет предстојећим новогодишњим празницима, Туристичка агенција ЈП за превоз путника „Врбас“ припремила је низ разних аранжмана у земљи и у иностранству.
Када је у питању Словенија, у понуди су термална бања Моравске топлице, цена је 99 евра за два ноћења, као и Терме Чатез, где шестодневни новогодишњи аранжман кошта 284 евра. За тродневни одлазак у Охрид мора се издвојити 120 евра, док викенд на Јахорини кошта 60 евра и 3.500 динара, са превозом.
  Ове године понуда је обогаћена и са неколико великих европских градова, па тако одлазак аутобусом у Праг, на шест дана, кошта од 99 евра. Беч је нешто скупљи и за пет дана у аустријској престоници морате издвојити 216 евра. Нова година у Риму, одлазак авионом, на пет дана кошта 329 евра, док је цена за два ноћења у Риму и Венецији, уз путовање такође авионом, 169 евра. За све оне који би желели да Нову годину дочекају на нешто егзотичнијем месту, Туристичка агенција ЈП „Врбас“ припремила је понуду за Дубаи. Седам ноћења у овом граду кошта 465 евра, док се за четвородневни боравак мора издвојити 355 евра.
  Као и сваке године, биће организован традиционални новогодишњи аутобус изненађења. Одредиште није познато, али се зна да аранжман обухвата две свечане вечере у неком од хотела у Србији, цена је 12.950 динара и може да се плати у четири месечне рате.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"