Карнекс - “Најбоље из Србије"

Компанија “Карнекс” добитник је признања “Најбоље из Србије” у категорији корпоративни бренд - роба свакодневне потрошње – храна, саопштила је ова месна индустрија. Реч је о признању које додељују економски дневни лист “Привредни преглед”, Министарство трговине и услуга и Привредна комора Србије. Захваљујући гласовима потрошача, али и добрим оценама стручног жирија, једна од најзначајнијих компанија за производњу прерађевина од меса у Србији, изабрана је за најбољи корпоративни бренд у својој категорији.
  Престижна награда уручена је генералном директору ‘Карнекса’ Hugh-u McReynolds-u, на свечаности у Београду. “Окружен сам људима који су најбољи у Србији. Царнеx се труди да инвестира и ради на модернизацији у овој тешкој материјалној ситуацији”, истакао је овом приликом McReynolds.

  Акција “Најбоље из Србије” организује се по седми пут, а сваке године се бирају најбољи домаћи брендови како би се промовисала домаћа привреда и тржишни начин размишљања. Учешћем у акцији “Најбоље из Србије”, компаније јачају сопствени бренд, као и његову позицију на тржишту.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"