Дочек Нове године у центру Врбаса

Општина Врбас организоваће дочек Нове године на Тргу Николе Пашића. Главни програм почеће у 20.30 часова, за када је заказан концерт бендова Pop shot, Godfathers и Фифти / фифти.
  „Организоваћемо концерт три локалне групе који ће трајати до око један сат после поноћи. Нову годину дочекаћемо уз ватромет и декорацију балонима, сви окупљени имаће могућност да се бесплатно послуже чајем. За наше најмлађе суграђане посебно ће бити интересантно да ће 31. децембра, у послеподневним часовима, Деда Мраз у центру Врбаса делити чоколаде и друге слаткише", рекао је Борис Бијеловић, члан Општинског већа.
  "За организацију морамо захвалити многим донаторима, који су прискочили у помоћ локалној самоуправи и учествују у организацији догађаја. Они су учествовали и у обезбеђивању пакетића за децу штићенике Центра за социјални рад, кориснике материјалне помоћи, децу из Удружења ментално недовољно развијених особа и за децу са посебним потребама Основне школе 'Братство-јединство'. Ради се о Индустрији меса 'Карнекс', Пољопривредном добру 'Сава Ковачевић', Пољопривредној стручној служби Врбас и компанији 'Нови трејдинг' из Змајева“, навео је Бијеловић. Он је додао да су наведени донатори обезбедили око 50 одсто средстава за организацију дочека Нове године.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"