Поклони за прве бебе у 2011.

У оквиру акције „Бебама с љубављу“, прворођене бебе у општини Врбас добиле су данас поклон пакете. Општа болница Врбас, локална самоуправа, ЈП „Дирекција за изградњу“ и неколико донатора обезбедили су новчане и робне поклоне за све дечаке и девојчице који су на свет дошли у првим сатима 2011. године. Само током 01. јануара у породилишту Опште болнице на свет је дошло девет беба.

Мајци прворођене бебе у општини Врбас у 2011. години, а то је дечак Угљеша Николић из Бачког Доброг Поља, председник општине Врбас др Жељко Видовић уручио је 50.000 динара, док је за другорођена беба од Петра Грегоринског, директора Опште болнице Врбас, добила поклон пакет вредан 15.000 динара. Трећој беби поклон од 10.000 динара уручио је Давор Крмпот, директор ЈП „Дирекција за изградњу“.
„Нову годину почињемо веома лепо, уручивањем поклона за прве бебе рођене у 2011. Већ 01. јануара имали смо осам порођаја и девет беба, што је веома добро за нашу општину, и надам се да ће у том знаку наставити да траје, јер желимо још више беба“, рекао је др Жељко Видовић.

Захвалност свима који су подржали акцију изразила је др Зорица Ристић, начелница Одељења гинекологије. „Хвала нашим дародавцима на поклонима. Сви порођаји су протекли у реду, бебе и мајке су добре, а ми се надамо да ће и наредне године акција бити настављена“, рекла је др Зорица Ристић. Акцију „Бебама с љубављу“ подржала је и Индустрија меса „Карнекс“, бутик „Карат“, затим „Кибид – Милупа“, СЗР „Сања“, маркетиншка кућа „Дар љубави“, као и Стоја Дакић која је за прворођене бебе исплела зепице.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"