Честике

Локални одбори Демократске странке, Српске напредне странке и Српске радикалне странке честитали су свим верницима који Божић славе по Јулијанском календару велики хришћански празник Христовог рођења. 
“Данас, на свети Бадњи дан, уочи празника Христовог рођења, свештенству и верницима који славе Божић по Јулијанском календару, желимо сваку милост Светитељеву и општу благодет Божју. Нека Божић, симбол радости живота, још једном подсети на важност међусобног уважавања, толеранције, поверења и разумевања, без обзира на веру, нацију или политичко опредељење. Нека овај празник у наша срца донесе љубав и свако добро, а у наше домове срећу и благостање. МИР БОЖЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ”, стоји у честитки ОО ДС.

“Свим суграђанима који по Јулијанском календару прослављају велики хришћански празник Божић Општински одбор Српске напредне странке Врбас упућује најискреније честитке са жељом да предстојећи празнични дани, у којима се слави рођење Христа Спаситеља, протекну у миру и радости, испуњени љубављу и разумевањем међу људима, спокојем и вером у срећнију и бољу будућност. Мир Божији, Христос се роди“, наводи се у честитки ОО СНС.

„Oпштински одбор Српске радикалне странке Врбас свим верницима који славе Божић по Јулијанском календару жели срећан Бадњи дан и Божић уз традиционални поздрав - МИР БОЖЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ. Желимо вам да овај велики празник проведете испуњени миром, благостањем и радошћу, да имате добро здравље, срећу и успех на свим пољима“, поручују из ОО СРС.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"