Поклони за бебе

У наставку акције “Бебама с љубављу”, коју са разним партнерима организује Општа болница Врбас, данас су дароване три бебе рођене на Божић. За њих је поклоне овога пута припремила Апотека “Ива”. Власница “Иве” Ивана Павићевић одлучила је да дарује прве три бебе рођене на велики хришћански празник, али и да на неки начин помогне и свим другим бебема које ће током 2011. године родити у Општој болници. 

„Сва деца која се роде би требала бити даривана. Ово је лепа акција и одлучили смо да је продужимо – за три прворођене бебе након Божића припремили смо три поклона, дубак и два пакета беби опреме из асортимана наше апотеке. Свој другој деци која се роде у Општој болници Врбас у 2011. години наш колектив дарује картицу са којом породица може куповати у нашим апотекама све што је потребно за бебу са 10% попуста. На овај начин желимо да подстакнемо све људе добре воље који су у прилици да размишљају и учине слично, и то не само једном годишње за време новогодишњих и божићних празника“, рекла је мр. пх. Гордана Алексић, која је у име „Иве“ уручила поклоне.

Начелница Одељења гинекологије др Зорица Ристић и помоћник директора Опште болнице Врбас Предраг Радовић захвалили су се на пристиглим даровима. Иначе, прву бебу на Божић у Општој болници родила је Снежана Лазаревић из Апатина. Она је на свет донела малу Ању, тешку 2.980 гр и дугачку 47цм. Другорођена беба је из Куле, а трећерођена из Руског Крстура. Све маме и бебе су осећају добро.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"