Либрани траже спортска игралишта

Становници насеља Либра у Врбасу затражили су од руководства општине Врбас да се у овом делу града изгради спортско и дечје игралиште. Либрани су свој захтев преточилу у петицију коју је потписало 150 особа, а у њихово име председнику општине Врбас др Жељку Видовићу предао је Игор Шкундрић, становник овог дела града и одборник у Скупштини општине Врбас.

„Приликом прикупљања потписа наишли смо на велику подршку грађана. Либрани желе да се у и овом делу града изграде терени за спорт и за игру деце, због чега су се придружили акцији. Верујем да ће локална самоуправа подржати наш предлог, и у најскоријем року издвојити неопходна средства и изградити игралишта“, рекао је Шкундрић, и посебно напоменуо да је потписану петицију донео као становник Либре, у име својих комшија.

Председник општине Врбас др Жељко Видовић рекао је након сусрета са Шкундрићем да је „начелно договорена изградња терена за мали фудбал, кошарку и изгралишта за децу“. „Заједно са ЈП 'Дирекција за изградњу' планирали смо да се у овој години, у сваком случају, крене са изградњом неких терена. Овакве врсте иницијатива су добре јер показују шта је грађанима тренутно неопходно. Локална самоуправа су сусретала са сличним иницијативама и решавала их у складу са буџетским могућностима“, рекао је Видовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"